По всички медии основното и водещото беше, че президентът казва, че

...
По всички медии основното и водещото беше, че президентът казва, че
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Президентът изрече една огромна лъжа

" По всички медии главното и водещото беше, че президентът казва, че е нарушен и липсва правосъден надзор. За пръв път президентът изпада в обстановка да произнася една неистина и едно изказване, което въобще не дава отговор на истината. Аз за това имах опция, когато обявихме нашата позиция за ветото да изпратим претекстовете на Радев от правната комисия, където съответните представители от правосъдната система обявиха изрично, че правосъдният надзор остава, даже е доста по-достъпен за жителите. Вече може да има тричленен състав, който да има опция да събере нужните доказателства по даден проблем, или обжалване на ЦИК ", разяснява Цветан Цветанов в студиото на " Здравей, България " по Нова тв.

" Няма нарушение на изборни права. България е приела пропоорционалната система. Дали ще има преференции или не е решение на националния парламент. Преференциите през 2007-ма година бяха 15%, това което ГЕРБ е направил през всичките години е преференцията да стане 7%. ", добави още той.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР